неділя, 12 червня 2016 р.

10.06.2016 – День туризму














 Тихенько збігає останній робочий день. Розпрощавшись із друзями, кожен вихованець пришкільного табору «Вулик» проведе вихідні вдома.
         Діти мовного загону упродовж тижня не лише гарно й весело відпочивали, а й старанно навчалися. І сьогодні поєднали корисне і прекрасне.
         Робота над проектами «The Meeting Day», «Children’s Day», «All Children are the Family», «The Environment», «The Health Day», «The Art», «The Day Fairytale», «The Tourism», яка уже завершується, допомогла дітям не лише розкрити свої таланти, а й отримати досвід у спілкуванні англійською мовою.
         Здобули нові мовні навички та удосконалили свою мовну лексику діти із теми «Nature» під час екскурсії в парк ім. Т.Шевченка.
         Поєднали навчання із захоплюючим відпочинком вихованці мовного загону, відвідавши відомий на всю країну Рівненський зоопарк. Повправлялися з теми «Відпочинок із дозвілля», повторили назви тварин, рослин, кольорів англійською мовою.
         Вихованці відвідали Рівненську обласну бібліотеку, де проводилися «Дні польської мови». Там мали змогу доторкнутися до відомих творів видатних польських письменників, читали уривки з оригінальних творів польської літератури, які доповнили отримані знання, поглибили загальний культурний рівень і полегшать спілкування з ровесниками польською мовою.
         Щовівторка та щочетверга діти із задоволенням відвідують гурток «Польська стрічка», де в ігровій формі закріплюють вивчений матеріал, як лексичний, так і граматичний, поглиблюють знання, порівнюють українську культуру та звичаї з польськими. Адже до наших найближчих сусідів кожен може завітати у будь-який час.
         Мовні літні табори – це поєднання виховання і навчання, результатом яких є знання, досягнення, із якими не соромно йти у Європу.

Немає коментарів:

Дописати коментар