середа, 1 червня 2016 р.

01.06.2016 - Відкриття табору

Перший день золотоокого літа прийшов не сам, а з традиційним Днем захисту дітей. І наскільки була щедрою на рясні дощі природа, настільки був насичений сьогоднішній день у  пришкільному таборі «Вулик» Рівненської ЗОШ №20 (директор Сукач Н.І.).   
Швидко мчали «бджілки» та «джмелики» на ранкову традиційну уже лінійку, адже там можна почути усі новини, різні оголошення та (найголовніше) путівку дня.
 «Барви літа» покликали вихованців табору в парк імені Т. Г. Шевченка. Саме там відбулося відкриття табірної зміни. І доки частина вихованців була учасниками конкурсу малюнків на асфальті «Ми-рівняни» в парку, інші біля школи творили кольоровою крейдою ілюстрації до Дня захисту дітей. І нічого, що дощик зібрав усі малюнки, змішав кольори і барвистими струмочками покотив у різні сторони.
Для вихованців мовного загону день був не менш насиченим. Вони в ігровій формі повторили вивчену лексику з теми «Довкілля», потренувалися у вживанні структур в PrezentSimple, закріпили вивчений матеріал, граючи в гру «Chain». Повторили пісню на девіз, а ще виготовили емблему загону. По обіді грали в «Монополію», повторили лексику з назв споруд, удосконалили діалогічне мовлення та вміння співпрацювати.
Урочисті, щасливі, романтичні вишикувалися діти на подвір’ї школи, адже до цього готувалися ретельно… Відкриття табору – справа незвичайна! Пісні, девізи, емблеми – усе досконале, як українською, так і англійською мовою.
І нарешті дискотека! Святковий бал із улюбленими композиціями, веселими конкурсами, танцями!









Немає коментарів:

Дописати коментар