середа, 8 червня 2016 р.

08.06.2016 – День сміху

Із самого ранку вихованцям пришкільного табору  «Вулик» широко посміхалося сонечко, весело підморгували хмаринки, грайливо потріпував волоссям вітерець і кожен хотів спіймати усмішку друга.
Сьогодні у таборі День сміху. Отож спершу весела ранкова лінійка, а далі у бій, адже великий гуморист Остап Вишня казав: «Моя зброя – сміх». Озброївшись гарним настроєм, дзвінким і запальним сміхом, почуттям гумору та обов’язково (знову ж за Остапом Вишнею) великою любов’ю до людей вихованці влаштували конкурс карикатур та дружніх шаржів.
Не залишився осторонь і мовний загін, який окрім того ознайомився із традиціями святкування «All fools Day» в інших країнах, а ще діти прочитали та розіграли гуморески англійською мовою.
Ми сіємося й будемо сміятися, бо належимо до веселого, дотепного, талановитого народу. Саме це підтвердив конкурс на краще декламування усмішок.
Гарний настрій прихопили діти в похід до парку «Хімік», для того щоб не лише оглянути озеро, політати на гойдалках, поспостерігати за трюками на канатній дорозі, а кожному зустрічному подарувати посмішку, поділитися радістю.

Сміймося на здоров’я, посміхаймося, бо сміх – це невід’ємна ознака життя. 











Немає коментарів:

Дописати коментар