пʼятниця, 3 червня 2016 р.

03.06.2016 – День екології



П’ятниця… Останній робочий день тижня… Зазвичай під час навчання усі учні Рівненської ЗОШ №20 (директор Сукач Н.І.) раділи цьому дню. Але не сьогодні.
Дружно зібралися  на лінійку, повторили пісні, девізи і розбіглися назустріч пригодам, цікавим зустрічам новим знайомствам.
Мовний загін вибрав собі дуже цікавий, хоч і нелегкий маршрут. Для реалізації проекту  «Animals» діти помандрували до Рівненського зоопарку.
Відчути себе справжніми мандрівниками, шукачами скарбів змогли вихованці, що потрапили в парк імені Шевченка і стали учасниками квесту «Рівненські скарби».
«Щоб жити, потрібне сонце, свобода і маленька квітка», - писав Андерсон. Саме ця тема була актуальною на інформаційно-пізнавальній годині спілкування «Людина і природа».
Природа годує, поїть і лікує. Що допоможе втамувати біль, загоїти рану, заспокоїти, дізналися вихованці табору під час бесіди «Лікарські рослини».
А тепер додому! Швидше! У мами й тата вихідні! Вони ще теж не були ні в зоопарку, ні в пожежній частині, та і в парк ім. Т. Шевченка давно не вибиралися! Треба усе встигнути їм показати за вихідні!
Кондратюк Г.А., начальник пришкільного табору «Вулик»








Немає коментарів:

Дописати коментар