четвер, 2 червня 2016 р.

02.06.2016 – У «Вулику» чудовому ми всі одна сім’я


Відпочинок – це запорука здоров’я та гарного настрою. Із гарним настроєм за черговою порцією здоров’я зібралися знову біля школи вихованці пришкільного табору «Вулик».
Радо сприйняли діти повідомлення про те, що їх очікує сьогодні упродовж дня, виконали старанно систему вправ і взялися до справи.
Мовний загін вирушив у
обласну наукову бібліотеку, там їх чекають у відділі іноземних мов.
Читати – це модно! В цьому пересвідчились вихованці мовного загону, які із захопленням познайомились із найсучаснішою бібліотекою нашої області. Діти дізналися про функціонування закладу, відвідали абонементний та технічний відділи, читальну залу, міні виставку. Але найцікавіше було у відділі іноземних мов, адже саме тут ми граючись навчались.
Наші діти мали змогу інсценізувати міні вистави, створювати міні-проекти, почитати цікаві оповідання, пограти в ігри, використовуючи інтерактивну дошку, поспівати пісень, і усе це англійською мовою!
Дітей переповнювали позитивні емоції, захоплюючі враження та прагнення відвідати цей заклад ще не один раз.
Причаївся бешкетник-вітерець, затих, мабуть, і йому цікаво, що відбувається на спортивному майданчику, де зібрався гурт дітей. І лише високе блакитне небо бачить усе: на спортивному майданчику зібралися дві команди. Відбувається спортивна естафета!
Неподалік школи знаходиться пожежна частина. Гріх не завітати до сильних, сміливих, надійних людей, що уміють приборкувати вогонь. Нікого не обділили увагою пожежники: дозволили посидіти в машині, познайомили зі спорядженням, надали корисні поради.
А далі справи за інтересами. Знову чекають вихователі дітей на цікавих гуртках: «Весела хатка», «Пізнайко», «Польська стрічка».








Немає коментарів:

Дописати коментар