вівторок, 3 жовтня 2017 р.

У першу неділю жовтня, коли сонячні промені, хоч і скупо, але ще дарують тепло, коли дерева сиплють на землю перші золоті листочки, в Україні відзначають День учителя.
У Рівненській ЗОШ №20 уже традиційно напередодні свята проходить День учнівського самоврядування. Цього року пройшов він у незвичайній формі. Квест «Місто майстрів» зібрав дітей на подвір’ї школи, де були розміщені різні станції: «Мистецтво», «Спортивна», «Природнича», «Математична», «Літературна», «Патріотична».
Виконуючи завдання на кожній із зупинок, школярі проявляли свої здібності, обдарування, вміння креативно мислити, працювати в команді.
На станції «Мистецтво» співали, танцювали, давали відповіді на запитання і втішалися призами. «Спортивна» порадувала спортсменів, яких у школі чимало, додала наснаги та азарту кожній команді. «Природнича» відкрила секрети рослинного світу, краси рідної природи.  Повторити відомості про поетесу Олену Телігу дала можливість станція «Літературна». Те, що кожна дитина у школі – справжній патріот, підтвердили на «Патріотичній».
29 вересня школярі Рівненської ЗОШ №20 у «Місті майстрів» і ще раз підтвердили, що навчаються тут працелюбні, дружні, творчі, непересічні особистості!

Анастасія Зайчук, голова Учнівської ради












Немає коментарів:

Дописати коментар